zadzwoń Zadzwoń: 786 186 280
Poniedziałek - Piątek: od 8:00 do 18:00 (później tylko zgłoszenia online)
Sobota: od 8:00 do 10:00 (później tylko zgłoszenia online)
naprawa sprzętu agd
Naprawa sprzętu AGD w Twoim mieście
Naprawa pralek, lodówek, zmywarek, zamrażarek, kuchenek i piekarników. Zadzwoń lub Zamów ONLINE. Naprawa bezpośrednio u Ciebie w domu!
zamów usługę
Dlaczego Technikan?
  • Naprawa u Klienta w domu
  • Dojazd gratis
  • Szybko dojeżdżamy
  • Tanio naprawiamy
  • Gwarancja na wykonaną naprawę
  • Profesjonalizm i doświadczenie
  • Naprawiamy sprzęt większości marek

Polityka prywatności serwisu

Korzystanie z serwisu jest równoznaczne z akceptacją przedstawionej poniżej Polityki prywatności.

1. Serwis działający pod adresem technikan.pl szanuje prawo użytkowników do prywatności. Serwis stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne, zapobiegając ingerencji osób trzecich w prywatność użytkowników.

2. Serwis przetwarza dane osobowe użytkowników serwisów, których jest administratorem zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).

3. Serwis przetwarza dane osobowe użytkowników, wyłącznie dobrowolnie przez nich udostępnione, w celu realizacji usługi.

4. Serwis zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z serwisu właściwym organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną zgodnie z przepisami obowiązującego prawa.

5. Dane dotyczące Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z serwisu, w tym dane osobowe, będą przechowywane przez okres nie dłuższy niż to jest konieczne w związku z korzystaniem z serwisu oraz wykonywaniem usługi.

6. Jeżeli Klient umieszcza w serwisie jakiekolwiek dane osobowe innych osób (w tym ich imię i nazwisko, adres, numer telefonu lub adres e-mail), może to uczynić jedynie pod warunkiem nienaruszenia przepisów obowiązującego prawa i dóbr osobistych tych osób.

7. Innym sposobem zbierania przez serwis informacji o użytkownikach jest stosowanie "cookies" (tzw. ciasteczka), czyli plików, zawierających dane informatyczne, w postaci plików tekstowych, które serwer zapisuje na urządzeniu końcowym użytkownika danego serwisu internetowego, tak by odczytać je ponownie przy każdorazowym połączeniu się z serwisem, z tego urządzenia końcowego. Zgodnie z art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800)

8. Informujemy, iż podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym użytkownika pliki cookies jest Sands s.c. Przedmiotowe działanie odbywa się zgodzie z odpowiednimi przepisami prawa, w szczególności z ustawą Prawo telekomunikacyjne, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz ustawą o ochronie danych osobowych. Pliki cookies są ustawiane przy "wejściu" i "wyjściu" z serwisu, nie są wykorzystywane do identyfikacji czy ustalania tożsamości poszczególnych użytkowników.

9. Co ważne, pliki cookies nie niszczą systemu na danym urządzeniu końcowym, ani nie wpływają na sposób działania urządzenia końcowego. Pliki cookies nie powodują zmian konfiguracyjnych w urządzeniach końcowych użytkowników oraz nie mają żadnego wpływu na działanie oprogramowania zainstalowanego na tych urządzeniach.

10. W związku z ciągłym rozwojem i postępem techniki zasady określone w niniejszym dokumencie mogą ulec zmianie.